
MALZEMELER;
- Akdeniz yeşillikleri-marul,kıvırcık,göbek.
- 1 portakal.1 çay bardağı mısır.1 adet havuç
- Arzuya göre roka nane, maydanoz, dereotu ,taze soğan konulabilir.
- Çeri domates,sirke,tuz.
FRANSIZ SOS İÇİN;
- 1 Kase mayonez,1 kaşık hardal
- 1 yemek kaşığı sirke,
- 1 adet portakal suyu
- Tuz,biber
HAZIRLANIŞI;
Bütün yeşillikleri elimizle parçalıyoruz.
Havucu soyup rendeliyoruz.
Malzemeleri bir kaba alıyoruz.
Üzerine mısır ve çeri domatesleri ekliyoruz.
Daha önce hazırlamış olduğumuz kırmızı lahana turşusundan üzerine ilave ediyoruz.
Mayonez,hardal,sirke,portakal suyu,tuz,biber ile sos hazırlıyoruz.
Servis yaparken sosu üzerine ilave ediyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder