
MALZEMELER;
- 1 kg kuzu eti
- 3-4 adet patlıcan
- 3 adet kereviz
- 4 diş sarımsak
- 250 gr arpacık soğan
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı tereyağ 2-3 adet biber
- Tuz,karabiber
- Kekik,kimyon,pul biber
- Yarım çay barağı su
- Biberiye
HAZIRLANIŞI;
Bütün sebzeler küp şeklinde doğranır.Et ve sebzeler karıştırılarak güvece yerleştirilir.
Baharatlar ve yağı eklenerek folyo ile üzeri kapatılır.160c ısıtılmış fırında 1saat kadar pişirilir.
Bütün sebzeler küp şeklinde doğranır.Et ve sebzeler karıştırılarak güvece yerleştirilir.
Baharatlar ve yağı eklenerek folyo ile üzeri kapatılır.160c ısıtılmış fırında 1saat kadar pişirilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder