30 Ağustos 2012

KREMALI VE FESLEĞENLİ TORTOLİNİ



MALZEMELER;
  • 2 paket tortolini makarna
  • 250 gr krema
  • 1 paket taze fesleğen
  • 4 yemek kaşığı permason peyniri rendesi
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı dolmalık fıstık
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz,karabiber.
HAZIRLANIŞI;
Kaynamış tuzlu suda makarnalar haşlanır ve süzülür.
Sarımsak ve fesleğen rondodan geçirilir.
Bir tencereye sıvı yağ koyuyoruz.Tencereye kremayı döküyoruz.
Hazırladığımız fesleğen sosunu ekliyoruz.Hafif pişirdikten sonra makarnaları atıp havalandırıyoruz.
Servise hazırlarken permasan peynirini üzerine döküyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder