Leziz Tadlar

Leziz Tadlar

30 Ağustos 2012

YOĞURTLU SEMİZ OTU



MALZEMELER;
  • 2 Kase yoğurt
  • 1 demet semiz otu
  • 2-3 diş sarımsak
  • tuz
  • kuru nane

HAZIRLANIŞI;


Yoğurt açılıp ezilmiş sarımsaklar eklenir. Semiz otları saplarından ayrılıp parçalanarak içine katılır. Tuz ve kuru nane eklenir. Arzu edilirse üzerine zeytinyağı gezdirilerek servise verilir.

Gönderen Admin zaman: Perşembe, Ağustos 30, 2012

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Blog Arşivi

  • ▼  2012 (43)
    • ►  Mayıs (2)
    • ▼  Ağustos (37)
      • KAZANDİBİ TATLISI
      • UN KURABİYESİ
      • FIRIN SÜTLAÇ
      • SU BÖREĞİ
      • ÇERKEZ TAVUĞU
      • ZEYTİNYAĞLI ŞAKŞUKA
      • HELLİM PEYNİRLİ AKDENİZ SALATA
      • KREMALI VE FESLEĞENLİ TORTOLİNİ
      • BABAGANUS
      • FIRINDA TAVUK PİRZOLA
      • KREMALI MANTAR ÇORBASI
      • ERZURUM DEN ÇORBASI
      • AYVA TATLISI
      • KREM KARAMEL
      • KALBURA BASTI
      • ET SUYU
      • KIRMIZI LAHANA TURŞUSU
      • GÜVEÇ
      • FRANSIZ SOSLU YEŞİL SALATA
      • YOĞURTLU TUTMAK ÇORBASI
      • ZEYTİNYAĞLI DOLMA İÇİ
      • GAVURDAĞI SALATASI
      • GÜL BÖREĞİ
      • BADEMLİ TERBİYELİ TAVUK ÇORBA
      • SARAY USULÜ PİLİÇ SARMA
      • ISPANAKLI KREP
      • BALIK ÇORBASI
      • FISH AND CIPS
      • ZEYTİNYAĞLI PORTAKALLI KEREVİZ
      • PATATES SALATASI
      • EZOGELİN ÇORBA
      • ZEYTİNYAĞLI İMAM BAYILDI
      • YOĞURTLU SEMİZ OTU
      • ETLİ PAZI SARMA
      • İÇLİ KÖFTE ANTAKYA USULÜ
      • PROFİTEROL
      • DÜĞÜN ÇORBASI
    • ►  Eylül (4)

Facebook`da Bizi Takip Edin..

Leziz Tadlar

Sayfanızı Da Tanıtın
Leziz Tadlar. Filigran teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.